Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Club “GALA” | Σκάλα Λακωνίας: “Η επιτυχία θέλει γνώση και τόλμη” !

Αγαπητοί φίλοι, 
όπως έχετε καταλάβει θέλω να μοιράζομαι μαζί σας οτιδήποτε αξιόλογο μαθαίνω και συναντώ. Κι αυτό γιατί στις δύσκολες μέρες που διανύουμε έχει μεγάλη σημασία να παρατηρούμε τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι συνάνθρωποί μας εργάζονται επιμένοντας παρά τις αντιξοότητες. Θεώρησα σκόπιμο, λοιπόν, να παρουσιάσω από εδώ ένα σύντομο προφίλ του Νίκου Χρυσικάκου, του Θόδωρου Μπέπη και του Γιώργου Μανωλάκου, τριών αξιέπαινων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται περίπου 17 χρόνια στο  χώρο της διασκέδασης, ιδιοκτητών του clubGALA” στη Σκάλα Λακωνίας. Από τον ευρύτερο χώρο των γνωριμιών μου μαθαίνω συχνά για το clubGALA” και τα επιτυχημένα events που διοργανώνει, γνωστά και έξω από το νομό Λακωνίας. Οι τρεις επιχειρηματίες, μετά από μια μακρά και επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία στο club “ΚΕΝΤΡΙ”, όπου και έδωσαν νέα διάσταση στη βραδινή διασκέδαση για την περιοχή, δημιούργησαν το “GALA” σε ένα χώρο που προσφέρεται για χειμερινή και θερινή λειτουργία. Ο μεγάλος κήπος με τα αναπαυτικά έπιπλα και τις εργονομικά σχεδιασμένες μπάρες, τα υψηλής ποιότητας ηχητικά, τα δροσιστικά ποτά και η ενημερωμένη δισκοθήκη δίνουν τα τελευταία χρόνια τον παλμό της καλοκαιρινής διασκέδασης στη Λακωνία. Για το χειμώνα ο εσωτερικός χώρος είναι επίσης μεγάλος και ανακαινίζεται συχνά, ώστε να ανανεώνει συνεχώς το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των φίλων της βραδινής διασκέδασης. Όλα αυτά όμως αποκτούν ιδιαίτερο νόημα χάρη στο Νίκο, το Θόδωρο και το Γιώργο που αεικίνητοι κάθε βράδυ φροντίζουν τους φίλους και πελάτες τους. Θα ήθελα ιδιαίτερα να επισημάνω πως στο σημείο αυτό βρίσκεται και το «κλειδί» της επιτυχίας του “GALA”. Η σχέση τόσο με την τοπική κοινωνία όσο και με τον επισκέπτη του καλοκαιριού είναι ζεστή και προσωπική, υπερβαίνοντας το επιχειρηματικό μέρος, κάτι το οποίο όλοι μας αξιολογούμε και εκτιμάμε. Νίκο, Γιώργο, Θόδωρε, συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες !

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φαλάσαρνα Χανίων : γιατί...τα καλά νέα κυκλοφορούν γρήγορα !


Φίλοι μου, επειδή ξέρετε τη θέση μου πως "τα καλά πρέπει να ακούγονται και να επαινούνται", σας παραθέτω απόσπασμα από το μήνυμα που έλαβα από την επιστημονική ομάδα PRsolutions, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αποστολή αξιολόγησης ποιότητας υπηρεσιών τουρισμού (η αξιολόγηση θα δημοσιευθεί στο Traveldailynews.gr) στο νομό Χανίων:

«Τα μαθαίνεις πρώτη...Φαλάσαρνα Χανίων...Λέει πολύ...Στο συγκρότημα Pachia Ammos Apartments η Χρύσα και ο Μιχάλης Αλυγιζάκης παραδίδουν μαθήματα κρητικής φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο είναι τέλειο και η θέα απέραντη...Στην ταβέρνα Vassilis ο Γιώργος Τζουγανάκης έχει πλούσια και ποιοτική κουζίνα σε πολύ καλές τιμές...Στην παραλία Playa Paraiso η οργάνωση είναι άψογη...να ζητήσεις το Δημήτρη Πέτρουλα...Έλα κάτω! Προλαβαίνεις!»

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Λανέ - Lane Sea Lines: Άξιοι συγχαρητηρίων !

Αγαπητοί φίλοι,

Με αυτή τη σύντομη παρέμβαση επιθυμώ να συγχαρώ και να επιβραβεύσω δημόσια την εταιρεία ΛΑΝΕ για τη γιγάντια προσπάθειά της να κρατήσει σε λειτουργία την άγονη γραμμή που εξυπηρετεί το πλοίο της ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, δηλαδή τους προορισμούς ΠΕΙΡΑΙΑ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΚΙΣΣΑΜΟ-ΓΥΘΕΙΟ. Σε πρόσφατη μετακίνησή μου είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πως η γραμμή λειτουργεί άψογα παρά το πλήθος των οικονομικών αντιξοοτήτων και θέλω να επισημάνω πως η πολιτεία οφείλει να στηρίξει έμπρακτα την εταιρεία "ΛΑΝΕ" τόσο για τις θέσεις εργασίας που παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία αγωνίζεται να διασφαλίσει, όσο και για το κοινωνικό της έργο στο ιδιαίτερα ευαίσθητο πεδίο της συγκοινωνίας μιας άγονης γραμμής.